Produk

Warta

  • Huafu Nylon-Pelopor pabrik nilon set roller

    Salaku produsén propésional produk nilon Cina, Huafu parantos kalibet dina ngahasilkeun rupa-rupa nilon sareng bagian khususna dina produk nilon khusus, Kami parantos nyobian anu pangsaéna pikeun masihan solusi pikeun syarat téknis anu béda-béda ku konsumén. Perusahaan Dorman Long Technology nyaéta ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngajaga roda nilon unggal dinten?

    As roda roda nilon sareng bantalan puteran anu digiling diminyakan sareng lubricated; saatos dipasang, as sareng / atanapi pin pusat manajemén anu tiasa diatur diperketat. Sadaya cairan beberesih anu dianggo henteu kedah ngandung érosi sareng bahan grinding. Konsumén tanggung jawab pangropéa ditangtoskeun sareng ac ...
    Maca deui
  • Larapkeun Bagian Nylon

    Kalayan kamekaran ékonomi dunya dina sababaraha dasawarsa terakhir, paménta pikeun produk nilon parantos ningkat sacara dramatis. Salaku bahan anu henteu tiasa digentoskeun dina produk plastik, produk nilon parantos seueur dianggo dina bidang rékayasa kusabab kaunggulan unikna. Nylon (polycaprolactam) parantos janten ...
    Maca deui
  • Bubuka nilon

    Minangka bahan penting dina bidang plastik rékayasa, produk nilon ayeuna seueur dianggo dina mesin, mobil, alat listrik, sareng industri komunikasi. Di dieu, urang ngenalkeun kaunggulan nilon katrol: 1. kakuatan mékanis tinggi; daya tahan alus; alus tarik sareng komp ...
    Maca deui