Produk

Tentang Kami

H & F · NYLON

Saha urang

Huaian Huafu Special Casting Nylon Co., ltd, didirikeun taun 2007, anu perenahna di kota huai'an, kampung halaman perdana menteri Tiongkok, zhou en lai khusus dina ngahasilkeun sababaraha produk nilon kalebet katrol, Slider, Gear, Roller, lengan baju , katrol lift, Pitunjuk tali sareng sagala jinis bagian nilon khusus sareng aksesorisna.

naon urang ngalakukeun

Huafu utamina ngahasilkeun macem-macem produk nilon tuang kalol nilon, pituduh tali nilon, gir nilon, gasket nilon, bar nilon, slider nilon, roller nilon sareng sababaraha jinis nilon khusus ngawangun. Salila ngembangkeun langkung sapuluh taun ', Huafu parantos ngembangkeun janten salah sahiji pamasok luhur produk nilon kalayan langkung saratus padamel kalebet dalapan belas insinyur sareng langkung nilai kaluaran taunan sapuluh juta dolar AS. 

Naon urang tiasa nawiskeun

: Harga paling kalapa

: Pangiriman urutan langkung gancang

: Sistem tilas kualitas asak

: Produk nilon khusus

: 24 jam sayaga jasa

ahli tim téknis

Paménta pikeun produk Nylon ningkat sacara dramatis Salaku kamekaran ékonomi dunya pikeun puluhan taun ka pengker. Produk nilon, Salaku bahan anu teu tiasa diganti dina klub produk plastik, parantos dianggo sacara lega di daérah rékayasa pikeun kaistiméwaan anu unik.
Pulley nilon parantos dianggo dina lift pikeun sora na anu low, pelinciran diri, perlindungan wirerope sareng manjangan umur jasa tina sadaya alat.
Ogé produk nilon dilarapkeun dina derek sakumaha katrol, tali guider pikeun ngirangan gesekan sareng ngirangan beurat mesin, sareng mesin anu dilarapkeun nilon ogé tiasa dianggo di palabuhan tempat lingkungan damel anu lembab sering lumangsung.
Tower crane berperan penting dina pangwangunan kota, sareng perumahan ngalangkungan langkung 10% ékonomi global. Pulley nilon mangrupikeun bagian anu teu tiasa diganti dina prosés produksi bango munara sareng tiasa ngasuh kapasitas ampir sami dibandingkeun sareng katrol logam.
Dibandingkeun sareng gasket logam, gasket nilon ngagaduhan insulasi anu saé, tahan korosi, insulasi panas, sipat non-magnét, beurat anu langkung enteng. Janten Éta seueur dianggo dina semikonduktor, mobil, industri aeroangkasa, hiasan interior sareng bidang anu aya hubunganana.
Luhureun sadaya, sakumaha waktosna waktos, beuki seueur produk nilon bakal dihasilkeun sareng diterapkeun di langkung seueur daérah. Pikeun kaunggulan anu saé, bagian nilon laun ngagentos bagian logam. Sareng ieu anu janten tren sareng ogé nguntungkeun pikeun pangwangunan lingkungan. Dipiharep konsumén urang tiasa ngahubungi kami, Huafu Nylon` kanggo minuhan sarat anjeun pikeun produk nilon. Babarengan urang ngagedekeun bisnis urang, netepkeun hubungan kerjasama anu stabil.