Produk

Katrol sabuk nilon didamel di cina

Pedaran pondok:

Katrol sabuk nilon MC parantos diterapkeun dina industri mesin mangtaun-taun pikeun kaunggulan anu teu ayaandingna tina sora rendah, manjangkeun umur jasa tali kawat, pelinciran diri sareng sajabina.


  • ukuran: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • bahan: mc nilon / nilon
  • warna: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katrol sabuk nilon MC parantos diterapkeun dina industri mesin mangtaun-taun pikeun kaunggulan anu teu ayaandingna tina sora rendah, manjangkeun umur jasa tali kawat, pelinciran diri sareng sajabina.

    Kaunggulan panerapan nilon sabuk katrol
        (1) Ngalegaan umur palayanan tali kawat, koefisien alit gesekan,. Tanpa nganggo pulley nilon sabuk sateuacan umur jasa tali kawatna ngan ukur 1,2 bulan, ayeuna tiasa dianggo salami 4 bulan.
    (2) Pelumasan anu saé, résistansi abrasi,. Pamariksaan alur katrol nilon lancar, henteu lekukan sareng tanda pakean.
    (3) Kateguhan anu saé. Langkung tahan pangaruh tibatan katrol beusi tuang.
    (4) Beuratna entong, henteu keyeng. Beuratna sami sareng 1/8 tina katrol beusi cor, anu gampang digentoskeun sareng ngirangan intensitas tanaga padamel.
    (5) Kurang konduktivitas listrik. Teundeun aslina kana hook nalika ngelas nganggo tali waja salaku taneuh, panyalindungan tali waja anu saé tina karusakan busur.
    Detil
    Barang: katrol sabuk nilon
    Kategori: Bagian mékanis / asesoris
    Struktur: bunderan
    Ngaran Merek: huafu
    Tempat Asalna: huai'an Cina
    bahan: 95% nilon sareng bahan-bahan sanés.
    bijil: Mumpuni pikeun standar domestik
    palayanan:
    1. jaminan kualitas urang
    Sateuacan bungkus, urang kedah ngontrol kualitas unggal prosés pikeun nyingkahan cacat dina prosés manufaktur.
    2. waktos pangiriman gancang
    Aya saham anu cekap sareng alat-alat canggih sareng mesin dianggo pikeun produksi pikeun mastikeun pangiriman dina 15-30 dinten.
    3. Staf
    R&D tanaga sanggeus-penjualan tanaga ahli, mangga ngahubungan kami, kami bakal ngawalon dina 24 jam
    4. Daptar
    Hal ieu loba dipaké dina pangwangunan saluran listrik overhead.
    Pakét:
    1: Paket kantong PP kalayan kapasitas muatan anu langkung.
    2: bungkus karton sareng bungkus gelembung di jero.
    3: pakét palét pikeun langkung seueur kaamanan sareng perlindungan.
    4: pakét ngaropea séjén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali