Produk

katrol nilon dirancang pikeun lift

Pedaran pondok:

Katil lift nilon parantos dianggo dina alat-alat lift salami mangtaun-taun pikeun kauntungan pelumasan diri, beurat anu langkung enteng sareng perlindungan tali kawat. Langkung 80% katrol lift nerapkeun bahan nilon sareng tiasa kéngingkeun langkung seueur umur jasa pikeun sadaya alat. Sareng salaku pamaréntahan anu langkung ketat pikeun industri baja pikeun polusi na kana lingkungan, katrol nilon bakal dianggo langkung seueur dina alat lift.


Detil Produk

Tanda Produk

Sareng nuturkeun kami ngenalkeun sababaraha spésifikasi umum ngeunaan nilon nilon katrol:

komoditi

Bahan

MC Nylon dilarapkeun kana katrol Lift

 

 

 

 

 

 

Katrol nilon

 

 

 

 

 

 

Langkung tina 95% Nylon Plus 5% bahan-bahan sanés

20520 * ∅140 * 100

20520 * ∅140 * 110

20520 * ∅140 * 120

20520 * ∅130 * 100

∅520 * ∅130 * 110

20520 * ∅130 * 120

∅406 * ∅110 * 90

∅406 * ∅110 * 100

∅406 * ∅110 * 110

∅406 * ∅120 * 90

∅406 * ∅120 * 100

∅406 * ∅120 * 110

 ∅406 * ∅130 * 90

∅406 * ∅130 * 100

∅406 * ∅130 * 110

Pamakéan

 

  Hébat waé

Kami, Huafu parantos nyobian nungtun, ngolo-ngolo konsumén kami pikeun nyobaan bahan-bahan bahan nilon tibatan katrol logam. Seueur nasabah parantos biasa nerapkeun pulley nilon saatos uji coba sadaya statistik tina roda nilon. Éta kedahna sateuacanna nyaluyukeun katrol nilon dina pembicaraan urang engké ka konsumén urang. Sareng aranjeunna nyatakeun para padamelna langkung resep masang nilon pikeun masang pulon nilon ngirangan intensitas tanaga tanaga, ngahémat waktos damelna pikeun langkung padamelan. Sareng aranjeunna tiasa gaduh waktos istirahat langkung seueur pikeun masang nilon katrol ningkatkeun efisiensi kerja sadayana.

Seiring waktosna, beuki seueur palanggan mimiti sadar kaunggulan nilon pulley sareng aranjeunna langkung rela nyobian produk énggal pikeun ningkatkeun tingkat tingkat produkna dina aspek kaamanan, genah, kualitas. Sareng kami yakin yén nilon katrol bakal ngagaduhan langkung seueur aplikasi dina industri lift.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali