Produk

Lift nilon katrol

  • nylon pulley designed for elevator

    katrol nilon dirancang pikeun lift

    Katil lift nilon parantos dianggo dina alat-alat lift salami mangtaun-taun pikeun kauntungan pelumasan diri, beurat anu langkung enteng sareng perlindungan tali kawat. Langkung 80% katrol lift nerapkeun bahan nilon sareng tiasa kéngingkeun langkung seueur umur jasa pikeun sadaya alat. Sareng salaku pamaréntahan anu langkung ketat pikeun industri baja pikeun polusi na kana lingkungan, katrol nilon bakal dianggo langkung seueur dina alat lift.