Produk

gir nilon pikeun mesin

Pedaran pondok:

Gir nilon, salaku kauntungan mandiri tina beurat enteng, gampang disimpen, tahan abrasi anu saé, umur panggunaan langkung lami. Perlindungan bagian-bagian stell, parantos dianggo dina industri rékayasa salami ampir tilu puluh taun, sareng pangsa pasar na ningkat ayeuna-ayeuna pikeun biaya murah sareng polusi rendah pikeun lingkungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Komoditi

Spésifikasi

Gir nilon

∅160 * ∅12 * 30

210 *12 * 10

155 *12 * 30

   Gir nilon utami diterapkeun dina mesin kalebet ampir sadaya jinis mesin. Gir nilon tiasa dianggo dina mesin tekstil pikeun ngirimkeun kakuatan. Ngalarapkeun gir nilon tiasa ngajagi pakakas logam sabab tiasa damel sasarengan ngirimkeun kakuatan pikeun nyetir sadaya mesin. Ngalamar nilon katrol tiasa gaduh pelumasan nyalira antara bagian anu nyambungkeun, kaayaan damel anu langkung sepi, biaya ngahasilkeun anu langkung handap, waktos jasa anu langkung lami sareng biaya anu langkung handap dina pangropéa engké. Dina taun-taun samemehna, insinyur ngan ukur terang yén transmisi ngan ukur tiasa dilakukeun ku bagian-bagian logam, Kusabab beuki seueur bahan énggal mimiti didamel, produk nilon mimiti narik panon masarakat. Bagian nilon ti saprak mimiti dilarapkeun dina industri bango sareng engkéna dianggo dina industri sanés pikeun ningkatkeun kinerja mesin.

Salaku kamekaran ékonomi dunya, gir nilon parantos nutupan langkung seueur pangsa pasar anu asalna diala ku gir logam. Jalma terang yén gir nilon ngagentoskeun gear logam dina industri nyaéta trend. Ayeuna panggunaan gir nilon henteu tiasa ngahontal satengah tina gir logam, tapi dina waktos anu caket, gir nilon pasti néwak panggunaan gir logam sareng tungtungna ngantunkeun panggunaan logam.

Kami huafu parantos aktipitas ngamajukeun ka sadaya palanggan pikeun nganggo gir nilon dina produksi, sareng kami yakin yén panggunaan gir nilon bakal langkung populér di taun payun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali