Produk

Gir nilon

  • nylon gear for  machinery

    gir nilon pikeun mesin

    Gir nilon, salaku kauntungan mandiri tina beurat enteng, gampang disimpen, tahan abrasi anu saé, umur panggunaan langkung lami. Perlindungan bagian-bagian stell, parantos dianggo dina industri rékayasa salami ampir tilu puluh taun, sareng pangsa pasar na ningkat ayeuna-ayeuna pikeun biaya murah sareng polusi rendah pikeun lingkungan.