Produk

Katrol nilon

  • Nylon belt pulley made in china

    Katrol sabuk nilon didamel di cina

    Katrol sabuk nilon MC parantos diterapkeun dina industri mesin mangtaun-taun pikeun kaunggulan anu teu ayaandingna tina sora rendah, manjangkeun umur jasa tali kawat, pelinciran diri sareng sajabina.
  • High quality nylon pulley for crane

    Katrol nilon kualitas luhur pikeun derek

    Pulley nilon anu urang hasilkeun beurat dina beurat sareng gampang dipasang dina luhurna. Pulley crane nilon parantos seueur dianggo dina sagala rupa alat angkat, sakedik-sakedik ngaganti katrol logam lami ku kaunggulan unikna.
  • hot selling Nylon pulley wheel

    panas ngajual nilon katrol katrol

    Pulley nilon parantos seueur dianggo dina sababaraha alat angkat salaku bagian tina bango menara, sacara bertahap ngagentos katrol logam lami ku kaunggulan unikna. Pulley nilon tiasa maénkeun lubricating nyalira pikeun tujuan ngagentos waja ku plastik
  • Nylon cliver pulley at best price

    Katrol cliff nilon di harga pangsaéna

    Katil cliver nilon ukuranana khusus pikeun dilarapkeun dina mesin winch. Winch, nganggo tali kawat waja gulung atanapi ranté pikeun angkat atanapi ngangkut alat-alat angkat alit sareng alit anu beurat, ogé katelah winches