Produk

Roller nilon

  • nylon roller in stock

    roller nilon dina stock

    Rol nilon ogé seueur dianggo. Pulley dianggo dimana waé aya kabel waja. Pulley biasana didamel tina beusi tuang, waja matak sareng bahan sanésna. Pulley logam nganggo kabelna, mangaruhan pisan kana kahirupan kabel anu mahal sareng ngancam pamakean anu aman. Pamakéan bahan nilon tuang pikeun ngadamel katrol justru pikeun ngatasi kakurangan serius tina katrol logam sareng dikembangkeun sareng diterapkeun