Produk

Mesin cuci nilon

  • various size of nylon washer

    sagala rupa ukuran tina nilon washer

    Nylon washers gaduh sipat insulasi anu saé, non-magnét, insulasi panas, beurat entéh, washers plastik tina bahan-bahan masing-masing ogé ngagaduhan résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, tahan korosi, sababaraha produk ngagaduhan fungsi anti gugur, seueur dianggo dina sagala rupa bidang industri.