Produk

Produk

  • nylon pulley designed for elevator

    katrol nilon dirancang pikeun lift

    Katil lift nilon parantos dianggo dina alat-alat lift salami mangtaun-taun pikeun kauntungan pelumasan diri, beurat anu langkung enteng sareng perlindungan tali kawat. Langkung 80% katrol lift nerapkeun bahan nilon sareng tiasa kéngingkeun langkung seueur umur jasa pikeun sadaya alat. Sareng salaku pamaréntahan anu langkung ketat pikeun industri baja pikeun polusi na kana lingkungan, katrol nilon bakal dianggo langkung seueur dina alat lift.
  • nylon gear for  machinery

    gir nilon pikeun mesin

    Gir nilon, salaku kauntungan mandiri tina beurat enteng, gampang disimpen, tahan abrasi anu saé, umur panggunaan langkung lami. Perlindungan bagian-bagian stell, parantos dianggo dina industri rékayasa salami ampir tilu puluh taun, sareng pangsa pasar na ningkat ayeuna-ayeuna pikeun biaya murah sareng polusi rendah pikeun lingkungan.
  • Nylon belt pulley made in china

    Katrol sabuk nilon didamel di cina

    Katrol sabuk nilon MC parantos diterapkeun dina industri mesin mangtaun-taun pikeun kaunggulan anu teu ayaandingna tina sora rendah, manjangkeun umur jasa tali kawat, pelinciran diri sareng sajabina.
  • High quality nylon pulley for crane

    Katrol nilon kualitas luhur pikeun derek

    Pulley nilon anu urang hasilkeun beurat dina beurat sareng gampang dipasang dina luhurna. Pulley crane nilon parantos seueur dianggo dina sagala rupa alat angkat, sakedik-sakedik ngaganti katrol logam lami ku kaunggulan unikna.
  • nylon roller in stock

    roller nilon dina stock

    Rol nilon ogé seueur dianggo. Pulley dianggo dimana waé aya kabel waja. Pulley biasana didamel tina beusi tuang, waja matak sareng bahan sanésna. Pulley logam nganggo kabelna, mangaruhan pisan kana kahirupan kabel anu mahal sareng ngancam pamakean anu aman. Pamakéan bahan nilon tuang pikeun ngadamel katrol justru pikeun ngatasi kakurangan serius tina katrol logam sareng dikembangkeun sareng diterapkeun
  • nylon rope guide designed for 10 tons crane

    pituduh tali nilon dirancang pikeun 10 ton derek

    Pitunjuk nilon diterapkeun dina labu Éropa, anu mangrupikeun bagian tina bango, sareng nylon guider dipasang dina gulungan pikeun langkung cocog pikeun lingkungan kerja, sareng éta tiasa ngajagi tali kawat tina kaasupan anu kaleuleuwihi, manjangkeun umur jasa, ngirangan gesekan antara tali kawat sareng bagian waja. Ampir 90% gourd Éropa ayeuna adaptasi nylon guider pikeun kaunggulan anu teu tiasa diganti.
  • special size nylon Coupling

    ukuranana nilon Gandeng khusus

    Gandeng nilon dianggo pikeun ngahubungkeun dua batang (poros nyetir sareng poros anu didorong) dina mékanisme anu béda sahingga tiasa diputer babarengan pikeun ngirimkeun bagian mékanis anu hanjakal. Dina transmisi kakuatan gancang-gancang sareng beurat-beban, sababaraha gandeng ogé ngagaduhan fungsi buffering, damping sareng ningkatkeun kinerja dinamis tina shafting.
  • Cusomerized nylon slider

    Geser nilon cusomerized

    Geser nilon sacara lega diterapkeun dina derek treuk, Sareng tiasa dihasilkeun kana ukuran, bentuk, pikeun nyekel sarat derek treuk anu béda.
  • hot selling Nylon pulley wheel

    panas ngajual nilon katrol katrol

    Pulley nilon parantos seueur dianggo dina sababaraha alat angkat salaku bagian tina bango menara, sacara bertahap ngagentos katrol logam lami ku kaunggulan unikna. Pulley nilon tiasa maénkeun lubricating nyalira pikeun tujuan ngagentos waja ku plastik
  • Nylon cliver pulley at best price

    Katrol cliff nilon di harga pangsaéna

    Katil cliver nilon ukuranana khusus pikeun dilarapkeun dina mesin winch. Winch, nganggo tali kawat waja gulung atanapi ranté pikeun angkat atanapi ngangkut alat-alat angkat alit sareng alit anu beurat, ogé katelah winches
  • various size of nylon washer

    sagala rupa ukuran tina nilon washer

    Nylon washers gaduh sipat insulasi anu saé, non-magnét, insulasi panas, beurat entéh, washers plastik tina bahan-bahan masing-masing ogé ngagaduhan résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, tahan korosi, sababaraha produk ngagaduhan fungsi anti gugur, seueur dianggo dina sagala rupa bidang industri.
  • nylon Pin with high toughness

    nilon Pin ku kateguhan tinggi

    Lokasi pabrik pin nilon aya dina bushing. Pin nilon utamina dianggo dina ngolah cetakan komposit. Dibandingkeun sareng pin waja, pin nilon gampang rusak, anu mastikeun yén kapang anu rumit henteu rusak. Ku alatan éta, dipercaya yén panggunaan pin nilon ieu bakal ngirangan pisan tingkat besi tua tina kapang.