Produk

Katrol nilon kualitas luhur pikeun derek

Pedaran pondok:

Pulley nilon anu urang hasilkeun beurat dina beurat sareng gampang dipasang dina luhurna. Pulley crane nilon parantos seueur dianggo dina sagala rupa alat angkat, sakedik-sakedik ngaganti katrol logam lami ku kaunggulan unikna.


  • ukuran: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • bahan: mc nilon / nilon
  • warna: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pulley nilon anu urang hasilkeun beurat dina beurat sareng gampang dipasang dina luhurna. Pulley crane nilon parantos seueur dianggo dina sagala rupa alat angkat, sakedik-sakedik ngaganti katrol logam lami ku kaunggulan unikna.

    Detil Gancang
    Jenis:Roller
    Struktur:Silinder
    Tipe Segel:muka / ngégél
    MerekHuafu
    Tempat Asalna:Jiangsu, Cina
    bahan:baja krom / baja bantalan
    sertipikat:ISO9001: 2000
    Panjelasan Produk
    Pulley tradisional seueurna didamel tina beusi atanapi waja cor. Sanaos aranjeunna ngagaduhan kapasitas beban-ageung, aranjeunna tahan résistansi maké, sareng ngarusak tali waja. Salaku tambahan kana prosés anu rumit tina katrol waja, biaya anu saleresna langkung luhur tibatan katrol nilon MC. Pamakéan katrol nilon MC langkung kuat. Gampang diolah. Salami rumusna pas, katrol kalayan syarat kinerja anu béda tiasa dilakukeun. Saatos nganggo katrol nilon MC, umur katrol ningkat ku 4-5 kali, sareng umur tali kawat naék 10 kali. Bandingkeun "katrol logam" sareng "katrol nilon MC", nilon MC katrol tiasa ngirangan beurat ledakan sareng sirah boom ku 70%, ningkatkeun efisiensi produksi, ningkatkeun fungsi angkat sareng kinerja mékanis tina saluruh mesin, merenah pikeun pangropéa, dibongkar sareng dirakit, sareng henteu pelumasan minyak. Seueur pabrikan bango di luar negeri, sapertos Liebherr di Jérman sareng Kato Co., Ltd. di Jepang, parantos nganggo katrol nilon MC ti taun 1970an.
    Aplikasi:
      Bantalan roller silinder lengkep seueur dianggo dina Motors, poros Mesin, Generator, Rolling Mill, Reducer, Vibration Screen sareng Crane, jsb
    Kamampuhan Suplai
    Kamampuhan Suplai:
    100 Potongan / potongan per Bulan Casting Cable Pulley pikeun derek
     Paking sareng Pengiriman:
    1. Kantong plastik, kotak tunggal, karton sareng palét.
    2. Paket industri.
    3. bisi kai, palét
    4. Numutkeun sarat konsumén '


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali