Produk

pituduh tali nilon dirancang pikeun 10 ton derek

Pedaran pondok:

Pitunjuk nilon diterapkeun dina labu Éropa, anu mangrupikeun bagian tina bango, sareng nylon guider dipasang dina gulungan pikeun langkung cocog pikeun lingkungan kerja, sareng éta tiasa ngajagi tali kawat tina kaasupan anu kaleuleuwihi, manjangkeun umur jasa, ngirangan gesekan antara tali kawat sareng bagian waja. Ampir 90% gourd Éropa ayeuna adaptasi nylon guider pikeun kaunggulan anu teu tiasa diganti.


Detil Produk

Tanda Produk

Ieu mangrupikeun sababaraha jinis umum tina nilon guider.

Produk

MC Nylon Panungtun

Spésifikasi

(Spesifikasina Biasa)

200 * 40 * 11

200 * 36 * 9

165 * 50 * 30

Pamakéan

Kren treuk

  • Kinerja kinerja guider tali pabrik derek standar

(1) Kamampuh ngasupan sareng kaluar tali tanpa aya kajadian.

(2) Kamampuh mencét tali anu tiasa diandelkeun supados tali kawat henteu tiasa luncat tina alur.

(3) Kamampuh mindahkeun cairan sareng ngajajar tali tanpa diséparasi.

(4) Instalasi gampang, ngabongkar sareng ngajaga pitunjuk tali.

(5) Pitunjuk tali kedah-tahan.

(6) Pastikeun yén tali kawat waja ngagaduhan sudut simpangan anu tangtu dina arah sumbu gulungan tanpa aya gangguan antara tali sareng silinder.

(7) Nalika digunakeun sasarengan sareng pengangkat kerekan, éta kedah tiasa mastikeun pangaruh ngawatesan anu dipercaya.

  • Kauntungannana gitar nilon tali:

(1) Nyingkahan gulungan tali kawat pikeun mastikeun operasi normal kerekan listrik.

(2) Ngalegaan umur palayanan tali kawat sareng gulungan.

(3) Pertukaran anu saé sareng kualitas stabil.

Pitunjuk tali anu anyar ngagaduhan kaunggulan anu jelas tibatan anu dianggo dina hal kinerja, utamina dina hal.

  • Kaunggulan panunjuk nilon dibandingkeun sareng logam guider.

(1) Alat tali timah tali kacang nut, kaluar tina blok tali ngagunakeun kateguhan, résistansi abrasi, résistansi korosi, kapadetan, plastik rékayasa kakuatan leutik leutik - casting (MC) nylon tekanan tekanan, prosés manufaktur saderhana. Parameter kinerja téknis nilon MC sapertos dina tabel anu dipasang.

(2) nut pituduh tali payun sareng tukang tina pituduh tali disambungkeun sareng aci pin, anu merenah pikeun dipasang sareng dibongkar. Kaluar tina blok tali dina arah tali ngagaduhan 10° sudut serong, nalika tali kawatna Dengdekkeun, kusabab tuang (MC) nilon gaduh kateguhan, pituduh tali tiasa tahan 3 ° tarik serong.

(3) Jenis cor (MC) kapadetan nilon leutik, ngagaduhan pelinciran diri nyalira sareng élastisitas, janten beuratna pituduh tali hampang, henteu nganggo sareng luh dina tali kawat, tiasa manjangkeun umur tali kawat na.

(4) tipe basis H hoist listrik tipe h1, saluyu sareng ZBJ80013.4-89 + metode uji hoist listrik tali kawat "pikeun rupa-rupa tés. Nalika teu aya gaya beurat diri hook, tali kawat waja tiasa leupas tina pituduh tali dina outlet tali, sareng ngahontal JB / ZQ8004-89 dina kualitas indéks produk anu unggul; Dina beban anu dipeunteun M4 pikeun karya kumulatif dina uji coba hirup salami 120 jam, tés pituduh tali, salian ti tali kaluar tina blok, pencét kabayang tali nganggo lokal, teu aya pangaruh sanésna dina panggunaan kinerja karuksakan.

(5) Éta tiasa dianggo langsung salaku pituduh tali tina kerekan listrik ledakan-buktina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali