Produk

Bagian nilon bentukna khusus

  • special size nylon Coupling

    ukuranana nilon Gandeng khusus

    Gandeng nilon dianggo pikeun ngahubungkeun dua batang (poros nyetir sareng poros anu didorong) dina mékanisme anu béda sahingga tiasa diputer babarengan pikeun ngirimkeun bagian mékanis anu hanjakal. Dina transmisi kakuatan gancang-gancang sareng beurat-beban, sababaraha gandeng ogé ngagaduhan fungsi buffering, damping sareng ningkatkeun kinerja dinamis tina shafting.
  • nylon Pin with high toughness

    nilon Pin ku kateguhan tinggi

    Lokasi pabrik pin nilon aya dina bushing. Pin nilon utamina dianggo dina ngolah cetakan komposit. Dibandingkeun sareng pin waja, pin nilon gampang rusak, anu mastikeun yén kapang anu rumit henteu rusak. Ku alatan éta, dipercaya yén panggunaan pin nilon ieu bakal ngirangan pisan tingkat besi tua tina kapang.