Produk

sagala rupa ukuran tina nilon washer

Pedaran pondok:

Nylon washers gaduh sipat insulasi anu saé, non-magnét, insulasi panas, beurat entéh, washers plastik tina bahan-bahan masing-masing ogé ngagaduhan résistansi suhu luhur, kakuatan tinggi, tahan korosi, sababaraha produk ngagaduhan fungsi anti gugur, seueur dianggo dina sagala rupa bidang industri.


  • ukuran: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • bahan: mc nilon / nilon
  • warna: Numutkeun kabutuhan pangguna
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tempat Asalna Jiangsu, Cina
    Bahan PA
    Ngaran mérek HF
    Warna ngaropea

    Kauntungan tina nilon nyeuseuh

            Dibandingkeun sareng mesin cuci logam, aranjeunna ngagaduhan insulasi anu hadé, tahan korosi, insulasi termal sareng sipat non-magnét, sareng enteng, ngajantenkeun aranjeunna seueur dianggo dina rupa-rupa bidang kalebet semikonduktor, otomotif, industri aeroangkasa sareng hiasan interior. Jumlah bahan anu digunakeun ogé dugi ka 10 jinis bahan, kalebet PA66, PC, rékayasa palastik rékayasa khusus kalayan performa anu pangsaéna, diperkuat ku serat serat RENY sareng PPS, résin fluorin PTFE, PFA sareng PVD.

    Prosés produksi

    Nyeuseuh nilon didamel ku prosés nyetak suntik, cara nyetak ieu mirip sareng prinsip aplikasi jarum suntik, awak jarum suntik mangrupikeun mesin cetak suntikan, cairan suntikan dibubarkeun bahan baku plastik, sareng tekanan ramo dina jarum suntik ieu tekanan hidrolik, panggunaan tekanan suntikan sahingga bahan baku ngalangkungan liang alit anu disebat "panto" kana kapang saatos liangna! Fitur utama nyaéta: produksi masal anu kualitas anu sami dina waktos anu singget; otomatis lengkep tina nyoco bahan baku pikeun nyandak kaluar produk kapang; sareng kamampuan ngahasilkeun produk anu dicetak kalayan akurasi dimensi tinggi sareng struktur kompléks. Fitur utamina nyaéta: kamampuan ngahasilkeun jumlah ageung produk anu dibentuk tina kualitas anu sami dina waktos anu singget; otomatisasi lengkep prosés tina input bahan baku dugi ka ngaleungitkeun produk anu dicetak; sareng kamampuan ngahasilkeun produk anu dicetak kalayan akurasi dimensi tinggi sareng struktur kompléks. Di sisi séjén, investasi pikeun alat-alat ageung, sareng biaya kapang mahal. Mertimbangkeun panyusutan cetakan, tiasa disebatkeun yén cara ieu henteu cocog pikeun produksi sakedik.






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali