Produk

Pitunjuk tali kawat

  • nylon rope guide designed for 10 tons crane

    pituduh tali nilon dirancang pikeun 10 ton derek

    Pitunjuk nilon diterapkeun dina labu Éropa, anu mangrupikeun bagian tina bango, sareng nylon guider dipasang dina gulungan pikeun langkung cocog pikeun lingkungan kerja, sareng éta tiasa ngajagi tali kawat tina kaasupan anu kaleuleuwihi, manjangkeun umur jasa, ngirangan gesekan antara tali kawat sareng bagian waja. Ampir 90% gourd Éropa ayeuna adaptasi nylon guider pikeun kaunggulan anu teu tiasa diganti.